Interviu cu OCTAVIAN URSULESCU: rigoare, corectitudine, punctualitate, seriozitate și profesionalism

>
Interviu cu OCTAVIAN URSULESCU: rigoare, corectitudine, punctualitate, seriozitate și profesionalism

Atunci când te gândești la oameni pe care îi recunoști imediat din sfera publică românească este imposibil ca domnul Octavian Ursulescu să nu se numere printre aceștia. Am crescut cu festivaluri prezentatede dânsul și cred că ne-a făcut pe toți să iubim și să fredonăm șlagărele muzicii ușoare românești.

Mă bucur că am putut să îl avem alături de noi în proiectele CSMB și sunt sigură că seniorii bucureșteni au apreciat prezența dumnealui de fiecare dată. A fost o plăcere să citesc răspunsurile despre colaborarea cu CSMB și cu mine, este o onoare să le împărtășesc cu voi.

Reporter: Domnule Octavian Ursulescu vă mulțumim pentru momentele acordate. Puteți să ne spuneți care a fost prima interacțiune cu Alexandra Dobre?

Octavian Ursulescu: Bineînțeles, îmi amintesc cu drag cum am cunoscut-o pe Alexandra Dobre, cu cîțiva ani în urmă, la Palatul Bragadiru. Îi cunoșteam și îi prețuiam pe protagoniștii spectacolului din acea seară, Miruna Ionescu, Valentin Albeșteanu, Manuela Hărăbor, ca să enumăr doar câțiva.

Am stat în rîndul I, alături de invitați de onoare și am avut ocazia să cunosc directorul general al Centrului pentru Seniori al Municipiului București. Recunosc, mă așteptam să văd un altfel de om, nu o domnișoară tînără, elegantă, cu un zîmbet cuceritor.

 

Reporter: A fost o surpriză pentru dumneavoastră?

Octavian Ursulescu: Recunosc că da. La început am crezut că nu am înțeles bine! Din acea zi am avut ocazia, în nenumărate rînduri, să mă conving că acestor calități li se adaugă multe altele, ce m-au făcut s-o prețuiesc și mai mult: rigoare, corectitudine, punctualitate, seriozitate, profesionalism – însușiri pe care le întîlnești tot mai rar astăzi, îndeosebi la cei tineri.

Reporter: Puteți să ne spuneți câteva dintre proiectele la care ați lucrat împreună?

Octavian Ursulescu: Am moderat cîteva spectacole organizate sub egida CSMB și pot spune că am avut puține în cariera mea care să decurgă la fel de bine, fără sincope, totul fiind perfect pus la punct.

M-a impresionat și m-a emoționat afecțiunea ei pentru Seniorii Capitalei, cărora le face, împreună cu minunatul colectiv pe care-l conduce, frumoși și senini anii senectuții. Centrul organizează concerte de muzică ușoară, romanțe, jazz sau folk, îi premiază la împlinirea unor vîrste speciale, acordă distincții bucureștenilor de vază din toate domeniile.

Reporter: Au fost proiecte de care vă amintiți cu drag?

Octavian Ursulescu:  Da, cum aș putea uita evenimentul din Parcul Tineretului, unde între laureați am avut bucuria să se numere vechii mei prieteni Alexandru Arșinel și Ivan Patzaichin sau cel de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, pe scena căruia au fost recompensați cu distincții mulți remarcabili oameni de muzică. Teatrul Tănase este o gazdă ospitalieră și tradițională a manifestărilor CSMB, fie că este vorba de muzică ușoară (concertul ”Șlagărele României”), fie de romanțe (Romanța ne unește și Comori Muzicale Românești).

Reporter: Ce v-a impresionat cel mai mult la dumneaei?

Octavian Ursulescu: Nu pot trece cu vederea căldura prieteniei cu care m-a onorat în toți acești ani.  Hotărît lucru, doamna Primar General Gabriela Firea a făcut cea mai bună alegere, Alexandra Dobre fiind persoana ideală pentru această funcție: personal, o invidiez sincer, are sute de mii de părinți și bunici iubitori!

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart