FAQs – Intrebari Frecvente

>
FAQs – Intrebari Frecvente

Întrebări Generale

Am avut oportunitatea de a face parte din Parlamentul Tinerilor, un proiect al Primăriei sectorului 2. A fost o experiență extrem de importantă care m-a făcut să realizez valoarea reală a administrației publice.

Mi-am dorit mereu să schimb lucrurile și să ajut oamenii însă mărturisesc că am vrut inițial să devin avocat. Expriența administrativă și-a spus cuvântul și am decis ca apoi să mă alătur celor care lucrează în administrație.

Exact, am urmat concomitent cursurile Facultății de Drept și cele ale Școlii Naționale de Științ Politice. A fost o experiență solicitantă care m-a învățat cum să fac față stresului, presiunii și cum să îmi duc poiectele la bun sfârșit.

Așa cum o fac și acum. Sunt extrem de organizată și punctuală. Notez tot ce am de făcut și mă ocup îndeaproape de implementare. Bineînțeles să ai lângă tine o echipă compententă este extrem de important.

A fost o experiență care m-a ajutat să înțeleg și să coordonez activități specifice. O perioadă care ocupă un rol extrem de important în formarea mea profesională.

Să lucrezi cu oameni de talia unui multiplu campion olimpic, precum doamna Elisabeta Lipă, este o onoare. A fost o perioadă în care am înțeles cât de important este să ai o abordare a carierei similară celei pe care o are un sportiv de performanță.

Promovarea culturii și valorilor românești trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Mă bucur că am putut implementa proiecte atât în țară cât și peste hotare care au putut spune o poveste diferită despre România.

Tinerii au nevoie de repere pentru a avea o conduită și un parcurs excelent în carieră. Tocmai de aceea am vrut să implementăm proiecte care aduc în prim plan valori fundamentale pentru arta, tradițiile, lectura.

Cred că bazele unei societăți moderne sunt puse prin comunicare. Doar atunci când vom putea să avem o discuție constructivă, vom fi cu adevărat o societate puternică.

Sper că da. Cred că avem cu toții un parcurs care reflectă dorința de a schimba în bine societatea în care trăim.

ACTIVITATE Centrul pentru Seniori al Municipiului București

Atunci când lucrezi pentru oamenii din comunitatea ta vârsta acestora nu conteză atât de mult. Bineînțeles a trebuit să mă familiarizez cu solicitările și nevoile dânșilor, însă acest lucru a venit natural.

Am preluat funcția de director general al centrului pentru Seniori al Municipiului București în an centenar și mă bucur că am putut implementa atât proiecte aniversare cât și inițiative care au putut continua și după finele anului centenar.

Să ajungi la aniversarea a 100 de ani este cu adevărat o reusită. Credem că seniorii bucureșteni care își celebrează centenarul trebui să fie aniversați așa cum se cuvinte. Proiectul Vieți Centenare se ocupă de aceasta.

La CSMB încercăm să păstrăm legătura constant prin intermendiul instrumentelor online pentru a ne asigura că seniorii știu proiectele aflate în desfășurare. Aș numi Lumina Ochilor, Sănătate prin Mișcare și Coșul solidarității printre altele.

Îmi doresc să pot face o schimbare în bine în viața bucureștenilor. Știu că atât seniorii cât și celelalte grupe vulnerabile au nevoie de susținerea și implicarea noastră totală.

Ne dorim ca seniorii bucureșteni să devină utilizatori activi ai instrumentelor online de care dispun. Trăim într-o epocă digitală și nu ar trebui să îi izolăm doar datorită vârstei sau a lipsei de acces la aceste instrumente.

Încercăm să le oferim seniorilor bucureșteni posibilitatea de a interacționa cu persoane de vârstă similară și acces la activități care să le ușureze procesul de îmbătrânire. Le punem la dispoziție instrumente și informații necesare pentru acest lucru.

Cu siguranță ar fi crearea unui Centru Multifuncțional pentru Seniorii Bucureșteni. Îmi doresc ca aceștia să se poată bucura de o bătrânețe demnă fără griji.

Răbdare și reziliență. Administrația publică oferă foarte multe șanse tinerilor dar majoritatea nu profită la maximum de acestea. Din păcate mulți tineri văd un zid de birocrație și nu au răbdarea necesară pentru a obține rezultatele pe care și le doresc.

O carieră de succes impune multă munca, dedicație și spirit de echipă. Un tânăr în administrația publică trebuie să fie implicat și mereu la dispoziția cetățeanului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart