Interviu National News: Administrație cu suflet pentru seniorii bucureșteni

Multumesc News National pentru ocazia oferită de a vă împărtăși provocările și satisfacțiile pe care le trăiesc prin implementarea și dezvoltarea proiectelor Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Intr-un interviu acordat ziarului News National, Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori ai Municipiului București, unul dintre cei mai tineri directori de institutii publice, a acceptat sa abordeze subiecte legate de proiectele implementate si rezultatele obtinute.

Ce înseamnă pentru noi administrația publică? De multe ori un motiv de frustrare și un subiect de nemulțumire. Vorbim constant de birocrație, lipsuri și probleme, însă de prea puține ori discutăm despre schimbare, reformă și oameni tineri. Cu unul dintre acești oamenii tineri, cei care aduc un suflu nou în administrația bucureșteană, am avut plăcerea să mă întâlnesc. În biroul său, înconjurată de oameni la fel de tineri ca și ea, am avut șansa să o cunosc pe Alexandra Dobre, Director General al Centrului pentru Seniori ai Municipiului București!

CITESTE INTERVIUL COMPLET PE NEWS NATIONAL.RO

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart