Sărbătorim excelența – Florica Ioniță 90 de ani – aviator, parașutist, controlor de zbor

Mulțumim echipei Observator, Antena 1, care a fost alături de noi, la aniversarea doamnei Florica Ioniță, prima femeie paraşutist de după cel de-al Doilea Război Mondial din România.

Florica Ioniță este prima femeie paraşutist de după cel de-al Doilea Război Mondial din România. Doamna tocmai a sărbătorit 90 de ani de viață. 70 dintre ei i-a trăit în aviație.

Este o bucurie pentru mine faptul că am reuşit, alături de colegii mei, să îi oferim doamnei Florica Ioniţă o adevărată aniversare, într-un cadru festiv, alături de prieteni şi colegi de breaslă. Ea a fost o luptătoare prin definiţie, greu încercată de viaţă, dar mereu o învingătoare! Din păcate, doamna Ioniţă se luptă cu cea mai cruntă boală – singurătatea, des întâlnită în rândul vârstnicilor, motiv pentru care trebuie să-i aducem în prim-plan povestea de viaţă şi să-i fim aproape, cât mai mult posibil.

Florica Ioniță a fost înconjurată la ceas aniversar de prieteni, foști aviatori, dar și de astronautul Dumitru Prunariu și de Alexandra Dobre

Cu ochii în lacrimi, doamna Florica a primit un tort, multe flori și o plachetă onorifică, din partea primarului Capitalei, Gabriela Firea. De la aniversarea dânsei, organizată la Mogoșoaia Lake View, nu au lipsit prietenii, foști piloți și colegi.

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart