ÎNVĂȚĂTORII SENIORI – SĂRBĂTORIȚI ÎN AN CENTENAR

120 de cadre didactice (învățători, institutori, profesori pentru învățământul primar de stat) ale căror dosare au fost validate, în cadrul proiectului ”Învățătorii seniori – sărbătoriți în an centenar”, inițiat în anul 2018, de Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, au fost premiate într-o gală a excelenței în educație, desfășurată luni 25 martie 2019, la Teatrul Elisabeta.

În perioada următoare, alte 245 de cadre didactice vor primi placheta onorifică din partea doamnei Primar General Gabriela Firea, în semn de respect și considerație pentru întreaga activitate desfășurată în cariera de dascăl.

Din 14 ianuarie şi până pe 14 martie 2019, 365 de cadre didactice au depus dosarele aferente proiectului. Este vorba despre cadrele didactice, în exercițiu, care au împlinit cel puțin 40 de ani de activitate pedagogică și care au domiciliul sau reședința în Municipiul București, de cel puțin 5 ani.

În semn de respect și considerație pentru dăruirea și talentul lor, Alexandra Dobre, Director General CSMB a oferit din Partea PMB și CSMB, buchete de flori și plachete onorifice, celor 120 de invitați. De asemenea, fiecare cadru didactic înscris la acest proiect va primi o sumă de bani, în cuantum de 1.000 de lei. 

Alexandra Dobre, director General CSMB, impreuna cu invatatoarea sa

În deschiderea evenimentului, Alexandra Dobre, Director General CSMB, a declarat: „Sunt extrem de emoționată să mă aflu în seara aceasta, în fața dumneavoastră și să am ocazia ca, în numele doamnei Primar General, Gabriela Firea, să vă înmânez, în semn de respect și considerație, distincția onorifică pentru întreaga dumneavoastră carieră didactică! Vă transmitem toate gândurile bune, tot respectul dumneaei, față de activitatea dumneavoastră și vă asigură, prin noi, de faptul că va încerca să vă fie tot timpul alături și să facă în așa fel încât să răspundă cât mai multora dintre nevoile pe care le aveți!”

La primirea plachetelor onorifice, învățătorii au mulțumit doamnei Primar General Gabriela Firea pentru atenția acordată, dar și Centrului pentru Seniori al Municipiului București, pentru implicarea în realizarea proiectului.

 “A fost o seară pe care suntem convinși că nu o vom uita curând! Vă mulțumim dumneavoastră și doamnei Primar General, Gabriela Firea, un om cu sufletul aplecat spre cultură, iubitoare de frumos, unul dintre puținii oameni ai administrației locale, care apreciază munca noastră în cadrul învățământului” – Maria Trăscău, Colegiul Romano-Catolic ”Sf. Iosif”, sector 4.

„Am rămas profund impresionată de gestul doamnei Primar Gabriela Firea, de recunoștința sa, pentru munca învățătorului. Îi doresc din toată inima multă, multă sănătate și putere de muncă pentru a rezolva problemele grele ale Bucureștiului“ – Elena Radu, Director Adjunct la Școala Gimnazială nr. 88, sector 3.

”Mulțumim organizatorilor, CSMB și doamnei Primar Gabriela Firea pentru aprecierea pe care ne-au arătat-o pentru activtatea desfășuartă cu pasiune, aceea de a contribui la educația fiecărui <<pui de om>>. Un gest deosebit, care ne încântă sufletele.” – Anca Ghinescu, Școala Gimnazială ”General Eremia Grigorescu”, Sector 4

”Am venit cu o emoție imensă la acest eveniment atât de special! Mii de mulțumiri tuturor celor care, și în această zi, s-au aplecat asupra noastră făcându-ne să ne simțim mândri de ceea ce facem și ce am realizat până acum!” – Aurelia Harap, Școala Gimnazială nr. 112  , Sector 3

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart