Lumina ochilor, cea mai importantă. Ochelari pentru vârsta a treia

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Muncipiului București demarează un program destinat pensionarilor cu venituri reduse: ”Lumina ochilor, cea mai importantă. Ochelari pentru vârsta a treia”

Prin acest proiect vom deconta suma de 250 de lei pentru achiziția unei perechi de ochelari de vedere, fiecărui pensionar domiciliat în București”, a declarat primarul General, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CSMB), demarează proiectul ”Lumina ochilor, cea mai importantă. Ochelari pentru vârsta a treia”, dedicat pensionarilor bucureșteni cu venituri reduse. Dosarele vor putea fi depuse la punctul de lucru al CSMB din Drumul Taberei, începând cu data de luni, 17 septembrie 2018. 

Prin acest program ne propunem să ajutăm cât mai mulți pensionari din București care au probleme de vedere dar care, din cauza problemelor financiare, nu își permit să își achiziționeze o pereche de ochelari. Ca autoritate locală, avem obligația să ne implicăm în problemele comunității și să fim alături de categoriile sociale vulnerabile. Astfel, prin acest proiect dedicat seniorilor din Capitală, vom deconta suma de 250 de lei pentru achiziția unei perechi de ochelari de vedere, fiecărui pensionar domiciliat în București care are pensia mai mică decât salariul minim net pe economie. Doresc să subliniez că nu sunt locuri limitate, iar toți aceia care care îndeplinesc condițiile prevăzute de regulamentul proiectului se pot încadra în program„, a mai adăugat primarul general GABRIELA FIREA.

Astfel, conform regulamentului ce poate fi consultat și pe site-ul http://www.cs-mb.ro, suma respectivă va fi achitată o singură dată/beneficiar în termen de 45 de zile de la depunerea dosarului, la punctul de lucru situat pe Bd. 1 Mai nr. 28 (cartier Drumul Taberei), sector 6, București (mijloace de transport în comun: Troleibuze: 69, 90, 93 / Autobuze: 126 – Stația RATB ”Drumețul”; program: luni – joi, între orele 9:00 – 15:00)

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart