>
>
Florica Ioniță, prima femeie parașutist din România, de după al Doilea Război Mondial. Astăzi împlinește 90 de ani

Florica Ioniță, prima femeie parașutist din România, de după al Doilea Război Mondial. Astăzi împlinește 90 de ani

A rămas singură pe lume, dar a avut norocul anul acesta să-și sărbătorească ziua de naștere alături de mulți oameni de suflet. Florica Ioniță a împlinit 90 de ani și a fost înconjurată de oamenii pe care toată tinerețea i-a avut prin preajmă: comandanți din aviație și parașutiști. Chiar și astronautul Dumitru Prunariu a venit să o felicite pe cea care a fost prima femeie parașutist din România, de după al Doilea Război Mondial.

I-a plăcut să-și trăiască viața la intensitate maximă, iar adrenalina era parte din ea. Florica Ioniță este prima femeie parașutist de după al Doilea Război Mondial. Și până la urmă a experimentat tot ce zboară.

Pe lângă parașută, aceasta a pilotat planorul, avionul și, în plus, le-a insuflat și altora pofta de a fi liberi pe cerul albastru. 

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE CLICK.RO

“Parașutist, planorist, pilot de avion, instructor de zbor și controlor de trafic aerian, doamna Florica Ioniță este o luptătoare și o adevărată supraviețuitoare. Nu s-a lăsat niciodată înfrântă și ne bucurăm că putem să îi fim aproape și să îi oferim bucurii.”

Alexandra Dobre

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart