INTERVIO.ro: Obligația noastră este să facilităm tinerilor accesul la programele de cultură

Mulțumesc echipei INTERVIO.ro pentru întrebările interesante din cadrul interviului. A fost o plăcere să discutăm despre administrație și despre programele culturale pe care le-am implementat în perioada în care am fost Director General al Centrului Cultural European pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu”

Ți-ai început cariera de tânără, încă de pe băncile liceului, atunci când ai debutat în ,,Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2”. A avut perioada petrecută în Parlamentul Tinerilor vreun impact asupra evoluției tale ca om?

De fiecare dată când cineva mă întreabă despre acest proiect sau îl aduce în discuție, mă emoționez. Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2 este proiectul meu de suflet, care m-a ajutat să mă formez și pe parcursul căruia am legat cele mai frumoase și de durată prietenii. Am învățat să am responsabilitatea liderului, față de oamenii pe care îi coordonează, să pun dorințele și interesele celor din jurul meu deasupra alor mele și, de foarte multe ori, să fac sacrificii pentru bunăstarea colegilor. Așadar, pot spune categoric că DA, DA, am învățat enorm de multe lucruri, practic mare parte din ceea ce știu astăzi și din ceea ce reprezint eu, ca individ. La nivel uman, pot spune că această experiență de 2 ani de zile la conducerea acestei structuri mi-a conturat personalitatea și totodată sensibilitatea. Am avut prilejul, în acea perioadă, să organizez și să particip la foarte multe proiecte sociale, în cadrul cărora am învățat, văzând cu câte greutăți se confruntă semenii mei, să apreciez mai mult ceea ce eu am și să-i ajut pe ceilalți, cu fiecare ocazie pe care o am.

De când ai preluat funcția de Director General al Centrului Cultural European pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu” și cum ai primit această responsabilitate?

Am venit la conducerea Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO Nicolae Bălcescu acum 5 luni de zile. Am primit această provocare cu foarte mare responsabilitate și cu mult entuziasm. Această instituție reprezintă pentru mine acum cea de-a doua mea casă, având în vedere faptul că îmi petrec acolo peste 10 ore zilnic. Am norocul să lucrez cu oameni foarte competenți și performanți, de la care am foarte multe lucruri de învățat și mă refer aici la conducerea Primăriei Sectorului 4.

CITEȘTE INTERVIUL COMPLET PE INTERVIO.ro

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart