Premiera “POVESTE DIN BUCUREȘTIUL DE ODINIOARĂ“ – un eveniment al Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu”

Un eveniment de excepție, o poveste spusă de Miruna Ionescu și Valentin Albeșteanu, cu muzica Bucureștiului de odinioară! Un proiect special pe care am putut să îl susținem, în cadrul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” București, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4, pe 22 februarie 2018, la Palatul Bragadiru.

Protagoniștii spectacolului concert “POVESTE DIN BUCUREȘTIUL DE ODINIOARĂ“ au creat un univers sonor, recompus din ”veacuri” de cântece și șlagăre de neuitat.

Tango-ul, valsul sau fox-trot-ul, emoţia şi respectul pentru valorile autentice românești vor reînvia Micul Paris, într-un spectacol conceput special pentru bucuria spectatorului, de binecunoscutul violonist Valentin Albeșteanu, alături de actrița Miruna Ionescu şi organizat de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu”.

Cei doi artişti au recreat, dincolo de timpuri, o poveste muzicală despre autenticitate, frumuseţe, adevăr și pe care doresc să o împărtășească marelui public.

“Pentru mine, spectacolul Poveste din Bucureștiul de odinioară, reprezintă o cale a desăvârșirii, o condiție a spiritualității, o armonie a rostului meu pe acest pâmânt“ – mărturisea Miruna Ionescu.

A fost o plăcere ca, în calitatea de director al Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu”, să pot promova cultura română, la un asemenea nivel.

Mai multe detalii despre eveniment puteți citi pe ccunb.ro

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart