GALA Premiilor RESPECT – SENIORI DE 5 STELE

Acest proiect cultural a avut drept scop recunoașterea valorilor umane și profesionale ale seniorilor care s-au remarcat printr-o carieră de excepție, cu un impact deosebit asupra dezvoltării societății românești, activitatea lor având un ecou puternic și asupra generațiilor viitoare.

Prin competența și atitudinea lor, cele peste 20 de personalități din toate domeniile de activitate, veritabile exemple de modestie și împlinire profesională au fost laureate în cadrul unei gale de exceptie organizată de Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureștiîn parteneriat cu Asociația ”Cultură, Educație, Tradiție și Spiritualitate”.

Găzduit de la Sala Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, evenimentul a reunit mari actori și artiști români, oameni de cultură, medici, realizatori de televiziune, coregrafi, oameni de știință și din mediul academic, alături de peste 400 de seniori bucureșteni care au simțit, au aplaudat și s-au bucurat la unison, reuniți pentru un scop nobil: acela de a-i omagia pe cei mai valoroși reprezentanți ai unor generații de elită, inclusiv cea a muzicii de toate genurile, care au marcat prin activitatea și cariera lor societatea românească și au făcut ca România autentică, valoroasă, să fie apreciată pretutindeni.

Enumerăm personalitățile care și-au dedicat viața pentru atingerea performanțelor și crearea unei cariere de succes pe plan național și internațional și pe ale căror plachete onorifice oferite în semn de respect și considerație a fost scris: ”Destine cu har mutate în nemurire…1. This software has the capacity to transfer AVI in to the iPod file.

Au creat, au dăruit, au schimbat și influențat povești de viață, au mărturisit prin profesionalismul lor respectul și aprecierea pentru o națiune întreagă”: actorii Vladimir Găitan, Ion Dichiseanu, Alexandru Lulescu și Costel Constantin, interpreții de muzică ușoară Corina Chiriac, Doina Spătaru, Marian Nistor – liderul formației SAVOY și Petre Geambașu, interpreții de muzică populară Gheorghe Turda, Ștefania Rareș, Aneta Stan, apoi Prof. Univ. Dr. Monica Pop, Managerul General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Alexandra Cepraga, regizor muzical (Televiziunea Română), Alexandru Mironov – scriitor, jurnalist, fost Ministru al Tineretului și Sportului, Voicu Enăchescu, dirijorul Corului ”Preludiu” al Centrului Național Cultural ”Tinerimea Română”, Florentina Satmari (realizator de emisiuni TV de folclor), violonistul Petrică Pană, șef de orchestră, coregraful Dumitru Theodor Vasilescu, profesor și cercetător în domeniul folclorului și al dansului autentic românesc, Valentina Spânu, președinta Asociației ”Credință și Demnitate” și Gheorghe Chioaru, președintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România.

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart